dissabte, 17 de gener de 2009

XXIª Cursa Mar i Murtra

Blanes Cursa Mar i Murtra recorregutLa Cursa "20Km Mar i Murtra" combina una àmplia varietat de paisatges i tipus de terrenys.

El seu recorregut l'iniciarem vora la mar, amb el terra asfaltat, anant a buscar en el seu traçat el riu Tordera, prop de la seva desembocadura, es corren dos Qm. just al costat del riu, ara ja per terra, havent deixat l'asfaltat.

A continuació ens dirigirem, continuant amb trajecte planer, cap al bosc d'en Rabassa, el qual travessarem, simulant una estona estar en un cross, en sortir del bosc un petit turonet, sempre sobre terra, que coronarem i un cop l'hem baixat iniciarem una llarga pujada, amb poc pendent fins arribar al Santuari del Vilar.

Apartir d'aqui, i sempre per camins forestals anirem pujant i baixant continuament, estarem a la zona més distant de la sortida i mica en mica ens anirem dirigint cap a la població.

Sobre el Qm.16, ja en baixada ens començarem a endinsar al poble, amb una forta inclinació i ja sempre a partir d'ara amb terra asfaltat, travessarem tota la vila per, en l'últim Qm de la cursa, arribar novament a la vora de la mar, acabant on haviem pres la sortida.

La Cursa Mar i Murtra té pràcticament de tot, terreny pla, ondulat, pujades i baixades de totes mides, asfalt, terra, correm envoltats del mar, el riu, els horts, el bosc, camins estrets, amples, i circuit urbà.

Es una cursa per gaudir-ne en contacte amb la natura, i, per la distància i diversitat del recorregut, una excelent preparació per les properes maratons. Aprofita-ho ¡¡¡


Blanes Cursa Mar i Murtra recorregut

Informació de: Grup Fondista de Blanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt