divendres, 16 de gener del 2009

Deixalleria Municipal de Blanes

Deixalleria BlanesLa Deixalleria de Blanes és un centre de gestió i recollida a on es pot dipositar de forma selectiva els residus municipals domiciliaris, comercials i assimilables.

Es va inaugurar un dissabte 28 de febrer de 2004, per l'honorable senyor Salvador Milà, conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

La deixalleria municipal disposa de plaques solars independents, de manera que un subministrarà energia per al funcionament de la deixalleria i l’altre per vendre-la i lliurar-la a la xarxa elèctrica. Un aspecte a destacar d’aquestes instal·lacions és que tenen capacitat d’orientar-se al llarg del dia segons la posició del Sol per poder captar el màxim de radiació solar.

El ciutadà disposa de contenidors diferents on poder deixar les deixalles per tal que, potenciant la separació de materials, s’afavoreixi al màxim la reutilització, el reciclatge i la valorització dels materials.

Comentar que la seva regulació es troba a l'ordenança reguladora del servei i de l'ús de la deixalleria municipal de Blanes, que podreu trobar a la web www.blanes.cat.

En el transcurs de l’any 2007, la Deixalleria Municipal de Blanes, va rebre un total de 17.954 visites de particulars.

El nombre total de residus entregats a la deixalleria va ser de 2258,75 tones l'any 2007, mentre que l’any 2006 el tonatge es va quedar en 1713,09.
L'horari de la deixalleria és el següent:

A partir del proper dia 1 de Novembre de 2006, la deixalleria municipal canvia el seu horari d´atenció al públic. El nou horari serà el següent:

. de dilluns a divendres: de 9.30 a 13.30 i de 16.00 a 19.00 h.
. dissabtes, només matins: de 9.30 a 14.30 h.
. diumenges i Festius: tancat

A l´hora de dur residus cal tenir en compte els materials admesos, com ara :
. Materials reutilitzables (roba, calçat, mobles i electrodomèstics, ampolles de cava i material informàtic,
així com d´altres materials en bon estat)

Article relacionat Blanes recollida de mobles, escombraries i residus


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt