divendres, 16 de gener del 2009

ABS Blanes

ABS BlanesMoltes són les novetats que trobem al nostre municipi relacionades amb la sanitat.
El nou CAP Blanes 2, que es va inaugurar el passat dilluns 11 de febrer de 2008, per la consellera de Salut, Marina Geli, amb l'assistència de l'alcalde de Blanes, Josep Trias i altres persones de rellevància pública. L'edifici es troba situat a l'avinguda d'Europa núm. 10, Tel: 972 359534, i al seu interior també es situa el Centre de Salut Mental i el Centre d'Atenció i Seguiment a drogodependències. El nou equipament ha comportat una inversió de 4.565.620,33 euros.

També s'ha inaugurat el 8 de febrer el nou Servei d'Urgències de l'Hospital Comarcal de la Selva , amb un creixement del 104% de la superfície del servei (de 142,56 m 2 s'ha passat als 290.33 m 2 actuals). La capacitat d'atenció s'ha augmentat en 20 espais d'atenció (boxes) addicionals. L'Hospital Comarcal de Blanes dóna servei a la franja marítima de la Selva, que inclou les poblacions de Blanes, Lloret i Tossa de Mar. Es tracta d'una zona molt turística, que presenta notables oscil·lacions poblacionals entre la temporada estival i la resta de l'any que tenen repercussió directa sobre l'activitat assistencial i, en especial, les urgències.

Ens alegrem molt de disposar d'aquestes noves instal·lacions, i ampliació d'altres, que feien molta falta a aquesta població i als seus ciutadans. També felicitem a tots aquells que han fet possible la seva realitat.
Per fer possibles tots aquests serveis s'han de mobilitzar un gran número de persones que lluiten per aconseguir fer-ho realitat. No és gens fàcil, i menys encara trobar el més important, les aportacions econòmiques que faran realitat la seva construcció o millora.
Ens alegrem pels esforços que han fet tots aquells que han fet possible arribar al que s'ha aconseguit, cosa de la qual poden sentir-se satisfets, tot i que els seus noms segurament no hi constaran, però ells saben que han aportat el seu granet per millorar la qualitat de tots els veïns de Blanes. Gràcies a tots vosaltres.
Podeu trobar molta més informació a la màgnifica web de l'equip d'atenció primària de Blanes, a on trobarem amplis espais d'informació i podreu contactar amb ells per a qualsevol dubte que tingueu.

http://www.absblanes.info/

A la seva web podreu trobar fotografies del nou CAP 2 de Blanes, aprofiteu l'ocasió per veure-les.

Nou CAP 2 BLANES


Article relacionat CAP Blanes demanar hora per internet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt