dilluns, 26 de gener del 2009

Nova plana web de turisme de l'Ajuntament de Blanes a FITUR

fitur turisme blanesL'Ajuntament de Blanes informa a la seva plana web que presentarà la nova plana web de Turisme de Blanes a la fira FITUR.

Fitur és una de les fires de turisme més gran del circuit internacional, que celebra la propera edició del 28 de gener a l'1 de febrer de 2009. Compta amb més de 13.000 empreses expositores de 170 països/regions. També compta amb la major representació d'oferta, el que possibilita als més de 150.000 professionals participants establir la major i més útil red de contacte empresarial i institucional.

Segons comunica l'Ajuntament de Blanes, Blanes participarà dins l'estand de Costa Brava i Catalunya, apostant fort per aquesta fira participant en una àrea diferenciada dintre de l'estand.

fitur turisme blanesL’estand de Blanes se situarà al pavelló 7 C01. Com a incentiu, diàriament se sortejarà una ampolla de cava Màgnum i d'entre tots els participants al sorteig, l'últim dia es farà un sorteig d'una estada a l'Hotel Blaucel de Blanes, en una habitació doble en règim de mitja pensió per a dues persones, així com entrades per a visitar els jardins botànics Marimurtra i Pinya de Rosa.

Curiosament el webmaster de la plataforma publiblanes.net posseeix els dominis de Blanesturisme.com i Blanesturisme.cat, que segons ens informen es troben en venda.

Aquests dominis, Blanesturisme.com i Blanesturisme.cat, fa temps que promocionen la nostra localitat de forma completament gratuïta, apropant al món la nostra població de Blanes.

Altres notícies relacionades:
* Jardín Botánico Marimurtra "Templo de Linné"

* Sa Palomera

* Castell Sant Joan de Blanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt