dimecres, 28 de gener del 2009

Lloret de Mar, municipi turístic de la Costa Brava

lloret de marLloret de Mar és un municipi que es troba ubicat a la província de Girona, dins la comarca de la Selva, al sud de la Costa Brava.

Pionera en el turisme europeu dels anys 50, Lloret s'ha convertit en una de les destinacions turístiques més importants. Punt de trobada de cultures i tradicions, manté la seva identitat cultural, i tradicions que resten immutables al pas del temps, a les quals n'ha incorporat de més actuals, com a vila cosmopolita i capdavantera que és.

Presenta unes excel·lents platges, de sorra granulada i de topografia rocosa, en les que es poden trobar les zones més paradisíaques i úniques de tota la Costa Brava. Les seves platges més importants són les de Canyelles, Fenals, Treumal, Cala Boadella, Lloret i la de Santa Cristina. Amb una gran oferta hotelera, cultural i d'oci , Lloret ofereix als seus habitants i visitants un paradís de sensacions, emocions i sentiments que restan a la memòria el llarg del temps.

lloret de marAra bé, Lloret no són només platges, cal afegir el ric patrimoni cultural i natural. Poblats ibèrics, castells medievals, ermites, jardins són testimonis dels orígens de la vila i reflexe del pas del temps. Per això. el senderisme, mountain bike, submarinisme, caiac, etc. són diverses activitats per descobrir els racons més inexplorables i encantadors de Lloret.

Tot i que remotament, les activitats econòmiques de la vila, giraven al voltant de la pesca, l'agricultura i també parcialment, la indústria del suro, vinculada amb la poderosa indústria en el seu dia existent a la propera vila de Sant Feliu de Guíxols, des de la dècada dels anys seixanta, el motor principal de l'economia ha estat el turisme, que gaudí d'un gran desenvolupament i que ha convertit a Lloret de Mar, en el ressort turístic més important de Catalunya.

Altres notícies relacionades:
* Font Gòtica de Blanes

* Castell Sant Joan de Blanes

* Girona ciutat de cultura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt