dijous, 22 de gener del 2009

TDT en Blanes

TDT en BlanesL'Ajuntament de Blanes, através del departament de Protecció Civil, va endegar el dia 29 d’octubre de 2007, amb caràcter de proves al repetidor de Sant Joan, el paquet de Televisió Digital Terrestre (TDT) corresponent a la Corporació Catalana de Ràdio Televisió.

A partir d’aquest moment es va poder veure en sistema digital amb els canals 3/24, Canal 300, K3/33 i TV3.

El Diari de Girona informava el 27 de novembre de 2007, que l'emissió del TDT a Blanes, ja era una realitat, i els Blanencs podriem visualitzar una vintena de canals, excepte el de Telecinco que continuaria emitint-se de forma analògica.
L'Ajuntament de Blanes informava que des del dia 23 de novembre de 2007, amb caràcter de proves, s’ha engegava al repetidor de Sant Joan nous paquets de Televisió Digital Terrestre (TDT).

A partir del 23 de novembre de 2007 ja es podien veure els canals (3/24, Canal 300, K3/33, TV3, ANTENA.NEOX, 24H TVE, 40 LATINO, ANTENA 3, CNN+, CLAN TVE, TVE 1, CUATRO, HOGAR 10, La 2, TvDIGITAL, La Sexta, ANTENA.NOVA).


El 7 de maig de 2008, el Departament de Protecció civil ens va informava que s'havia posat en marxa al reemisor de Sant Joan un altre paquet de canals al TDT de Blanes, corresponents a la cadena Tele 5 (Tele 5 Shop, Tele 5 (2), FDF, T5).

Ara, després d'any i mig, als Blanencs ens pot semblar que tota la vida hem vist la TDT, però no és així. Encara recordem aquells temps en els que teniem una recepció molt deficient, a on a l'estiu s'accentuava més encara.
Per això, no volem oblidar-nos d'agrair de nou la gran feina que va realitzar el departament de Protecció Civil de Blanes i el nostre Ajuntament de Blanes, per aconseguir apropar-nos la TDT abans del que estava previst. Moltes gràcies.


Altres notícies relacionades:
* Sa Palomera

* Castell Sant Joan de Blanes

* Concurso Internacional de fuegos artificiales de Blanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt