dijous, 22 de gener del 2009

Plataforma de dones de Blanes

Plataforma de dones de BlanesLa Plataforma de Dones de Blanes decideix constituir-se el juny de 2004 desprès de dos anys d’actes de sensibilització relacionats amb la dona i la violència de gènere, unint a persones i particulars, professionals i entitats sense ànim de lucre amb un objectiu comú, dinamitzar el municipi per produir canvis socials, per petits que aquests siguin, en relació al paper de la dona i la seva vulnerabilitat que pateix per la societat patriarcal en la qual vivim.
En el sí de la Plataforma hem creat la Comissió del Protocol d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere.
Aquesta comissió està elaborant el Circuit d’Atenció Local en col·laboració amb els diferents serveis i professionals que hi estan implicats.
Activitats: Conferències, xerrades, acompanyaments (jutjat, comissaria, ...), suport psicològic, taller d’autoestima, activitats de sensibilització.
25 de novembre Dia Internacional contra la violència cap a les dones Concentració davant de l’Ajuntament de Blanes a les 20h.
8 de març Dia Internacional de les DonesVideo-Forum.
Actualment disposem d’un telèfon d’urgències 24h 620.44.10.44 per atendre a qualsevol dona de Blanes que estigui en situació d’emergència.
Ens reunim periòdicament el 2n dilluns de cada mes.
Per posar-se en contacte amb nosaltres. Tel. 650 05 05 30 plataformadonesblanes@gmail.com

Font: http://plataformadonesblanes.nireblog.com/

Altres notícies relacionades:
* La policia local de Blanes s’integra al conveni de teleassistència per victimes

* La Policia Local de Blanes deté a dos graffiters a l'Estació de RENFE

* Civismo y respeto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt