divendres, 16 de gener del 2009

Blanes Racing Team

Blanes Racing TeamEl passat dia 8 de març de 2008, es va presentar a la plaça dels Dies Feiners el Blanes Racing Team, que està format per quatre joves promeses.
En Michael Parra, els bessons Iker i Nil Fàbregas i, l'Iván Pérez són els components d'aquest nou repte.
Tots ells lluiran el logotip de Blanes al seu mono i ja estan competint en el Campionat de Catalunya.

La jove promesa Blanenca del motociclisme, Michael Parra, amb només sis anys d'edat ja porta alguns practicant a diferents circuits, a on el seu pare, en Manolo Parra, l'ha acompanyat en aquesta afició que tant l'agrada a en Michael.
En Manolo Parra ha treballat molt fins arribar a aconseguir aquest nou equip, el Blanes Racing Team.
Gràcies a mitjans de comunicació com el Cafe&Llet, que els ha recolçat des dels inicis, s'ha aconseguit que el nostre Ajuntament recolci a aquestes joves promeses Blanenques que amb els anys portaran el nostre poble a molts indrets.

En Michael Parra va nèixer l'any 2002 i quan tenia tres anys ja l'agradaven les motos i volia portar una d'elles. Amb la seva primera moto de benzina va practicar al parquing de l'estació de tren de Blanes. Ja a l'any 2005, va començar a practicar al circuit de Sils, a on va conèixer a en Ricard Huelamo, del Toni Elías BabyTeam, qui va voler que en Michael formés part del seu equip.
Des de aleshores no ha parat d'anar circuit rere circuit competint amb altres joves de fins i tot més edat que ell.
Esperem que aquests joves Blanencs tinguin molta sort en aquesta nova creuada que han prés a les seves vides. Molta sort !!!

Altres notícies relacionades:
* Web Blanes Racing Team

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt