divendres, 6 de febrer del 2009

Las fallas de Valencia 2009

textoalternativoUn dels nostres Bloggers Blanencs, en Xavi de Pyroblanes, té programat una viatge per veure les "Fallas de Valencia", tot un expectacle pirotècnic amb ja una consolidada fama nacional i internacional.

Podeu consultar el programa de les fallas de València 2009 a la web http://www.startecnia.com/

Las fallas de Valencia es celebren del 15 al 19 de març.

Aquest dissabte 7 de febrer de 2009, serà inaugurada l'Exposició del NINOT 2009, a l'explanada de Nuevo Centro.

Hi haurà prop de 760 Ninots de tots els tamanys. Podeu visitar www.ninot.es a on trobareu imatges dels Ninots de l'Exposició.

Esperem des de forumblanes que en Xavi ens apropi aquest magnífic espectacle a través de la seva web http://pyroblanes.blogspot.com



Altres notícies relacionades:
* Concurso Internacional de fuegos artificiales de Blanes

* Sa Palomera

* Castell Sant Joan de Blanes

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Pues si viajecito a Valencia...17,18 y 19 de marzo mascleta en el ayuntamiento,zona Vip,es decir primera linea,17 castillo de fuegos con la valenciana ,ganadora en Blanes el año pasado,que curioso,fideua en una falla,me invitan,jajaja,cena en una falla,me invitan otra vez,el 18 comida con Ricardo Caballer,me invitan otra vez,Nit del foc,primera linea,conocer mas gente,amigos,portales de Holanda,Greg Dalton me espera para cenar el 18,jefe de pirotecnia de disney en orlando,y el 19 tengo libre hasta la mascletà lo que aprovechare para hacer turismo............jajajajaja,una agenda apretada que espero aprovechar al maximo,ya mandare fotos y demas,y si quieres te apuntas y lo vives en directo.

Forumblanes ha dit...

Joer Xavi que envidia me das, agradezco muchísimo tu invitación pero ya sabes..., soy un "pringao" y esa semana me toca currar, aunque seguro que me lo pasaría cañon si pudiera ir.
Lo de las fotos me lo apunto, espero que también grabes algún que otro video para el personal.
Un abrazo y que te lo pases genial.

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt