divendres, 3 d’abril del 2009

L'Associació ParkinsonBlanes i Comarca de La Selva/Alt Maresme inaugura el nou local

L'Associació ParkinsonBlanes i Comarca de La Selva/Alt Maresme ha inaugurat el nou local aquest passat dijous, dia 2 d'abril de 2009, que es troba ubicat al c. Joan Carles I, núm. 1.

La inauguració del nou local va comptar amb la Presència de l'Il.lm. sr. Alcalde de l'Ajuntament de Blanes el sr. Josep Trias i també amb la presència del President de Dipsalut de la Diputació de Girona el sr. Josep Marigó entre d'altres personalitats.

El local es va omplir de gom a gom, creant un ambient familiar entre els propis usuaris, amics, coneguts i col·laboradors.

El President de l'associació, el sr. Antonio Olmo que de discursos no en fa mai, tal i com ell mateix va manifestar, va explicar un conte a tots els assistents, sobre un malalt del parkinson i el seu tren a la vida.

El sr. Antonio Olmo també va agrair a l'associació de veïns de la Pedrera la col·laboració que han rebut des de la creació de ParkinsonBlanes. L'Associació de veïns de la Pedrera va obsequiar a ParkinsonBlanes amb un arbre de la vida.

parkinsonblanesL'ambient que es respirava dins el local et produïen diferents sensacions, sensancions molt agradables que et transportaven a un altre món ple de llum.
Moltes eren les coses que em feien anar el cap, com el cas de la sra. Nuri, una usuària de parkinson que amb 70 anys va aprendre a pintar. Ella pinta uns quadres increïbles, dels quals està molt orgullosa "sobretot el del gat".


Un dels assistents em preguntava que feia jo allà ?, no tinc cap familiar o conegut... bé, sí que tenia a coneguts, a molts dels usuaris de parkinsonblanes que he conegut a través de l'Antonio i que em fan saber que a la vida s'ha de lluitar sempre, s'ha de saber que per més cops que un rebi sempre s'ha de continuar pujat al tren de la vida.
Jo li vaig respondre, estic aquí per col·laborar, tot i que la meva aportació és molt petita. Vinc per posar un petit granet de sorra.

Moltes de les persones que allà es trobaven hi posaven el seu granet de sorra, d'altres aporten o poden aportar camions.

parkinsonblanesL'Antonio Olmo i molts dels integrants de ParkinsonBlanes han aportat camions de sorra per arribar a aconseguir aquest nou local que el podran gaudir per continuar lluitant en aquest camí tant difícil que s'han trobat a la seva vida.

Les hores i hores que han dedicat per poder aconseguir el local, la suma d'esforços per aconseguir unes instal·lacions que atengui les seves necessitats et fa pensar en moltes coses.

Un petit gra i la nostra aportació pot servir per ajudar a altres, el dia de demà potser t'ajuda a tu mateix.

Gràcies ParkinsonBlanes per ser com sou, gràcies per estar a Blanes i ajudar a tots aquells que es troben en el mateix camí que la vida us ha obligat a agafar.

Una forta abraçada des d'aquest forumblanes.com ;-)

Us deixem un vídeo que han penjat a la seva web www.parkinsonblanes.org, gràcies a l'aportació de www.publiblanes.net



Associació Catalana de Parkinson
Blanes La Selva - Alt Maresme
Av. Joan Carles I, núm. 1 - 17300, Blanes, Girona
Telf. 679.820.556
Web: http://www.parkinsonblanes.org/
Canal: Youtube Parkinsonblanes

Altres notícies relacionades:
* Parkinsonblanes "Cosas que no se olvidan"

* Parkinson Blanes TV

* El mejor sillón del mundo

* Encuentro Internacional Unidos contra el Parkinson | Segundo encuentro



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt