dimecres, 1 d’abril del 2009

Engrescat amb la Policia Local de Blanes | Educació Viària

Policia Local BlanesEl Departament d'Educació Viària de la Policia Local de Blanes ha iniciat, dins de les activitats que realitza amb els alumnes dels diferents col·legis de la nostra Vila, un concurs anomenat "ENGRESCAT".

El Departament d'Educació Viària inicia la seva 7ena edició de concurs "ENGRESCAT", dins la Campanya Mobilitat Segura, amb el disseny d'una portada.

La portada guanyadora del concurs és utilitzada posteriorment pel propi Departament d'Educació Viària per editar una 'revista' amb informació del curs que han realitzat els alumnes.

L'alumne guanyador del concurs li és lliurat en la festa de cloenda del curs, un regal, que aquest any consisteix en un "Ultraportatil Acer Aspire One".

La policia local de Blanes recorda que el concurs s'incia el dia 3 d'abril i te com a data màxima per lliurar el treball fins el 4 de maig. Els treballs es poden lliurar directament a la Prefectura de la Policia Local de Blanes, que es troba situada a l'av. Joan Carles I 120, o a travès del correu electrònic mobilitatsegura@blanes.cat

Podeu descarregar les bases del següent link: BASES



Portades d'anys anteriors:







Altres notícies relacionades:
* La policia local de Blanes s’integra al conveni de teleassistència per victimes

* La Policia Local de Blanes deté a dos graffiters a l'Estació de RENFE

* Civismo y respeto



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt