dimarts, 7 de juliol del 2009

La oreja de Van Gogh a Blanes

oreja de vangogh a BlanesPues sí, lo que en un principio parecía un humo que se difuminaba entre los murmullos de diferentes sectores de Blanencs, se ha convertido en una realidad.

Todo aquel que quiera disfrutar del concierto de La Oreja de Van Gogh en Blanes, podrá hacerlo el próximo día 19 de julio, momento en el que se presentará el XXXIX Concurso Internacional de Fuegos de Artificio de la Costa Brava.

Según podíamos leer el pasado día 5 de julio en El Punt.cat, el regidor de Turisme, Fires i Festes de Blanes, Fernando Gómez (PDB), ha presentado el programa de la Fiesta Mayor de Blanes destacando el concierto de la Oreja de Van Gogh, que al parecer se celebrará en la Palomera.






Web oficial: La Oreja de Van Gogh

Altres notícies relacionades:
* Plantada de Telescopis al Castell de Sant Joan

* Sa Palomera

* Cavas de Mont-Ferrant en Blanes

* Concurso Internacional de fuegos artificiales de Blanes


4 comentaris:

Anònim ha dit...

La Oreja y la madre que,,,,, 50.000 mil euros solo el que vengan y luego exigen camerinos, internet,,,,,,SGAE total al final el presupuesto es de 150.000 EURAZOS. Por esta pasta tendriamos piscina municipal y traemos a Els Pets, Sopa de Cabra, santrait y toda la cupula de grupos catalanes, menudos elementos, pero a la a gastar que no es mio es del pueblo y ya esta, de momento a recortar en limpieza de calles cosa que llevamos años sufriendo, las playas echas un asco, sin apenas servicios, los casales a tomar viento y aumento de impuestos incontrolado, pero tranquilos que tenemos a la oreja uuuuuuf que gustazo.

Anònim ha dit...

Del nivell mental dels integrants del PDB es veu que només en pot sortir això. ¿Perquè jo, ciutadà de Blanes, amb els meus impostos he de pagar un grup que a mi particularment ni m'agrada ni m'interessa i me la porta fluixa? El que havien de fer és fer pagar entrada i qui volgués veure-ho que s'ho finances de la seva butxaca. Potser deixant-ho a la iniciativa privada s'hagués arribat a la conclusió que era un concert inviable econòmicament.

Anònim ha dit...

A mi em sembla que les 20.000 persones que vàren ser ahir al concert, no comparteixen el mateix que els vostres comentaris infundats.
Si algu s'ha fet aquests darrers anys a Blanes és innovar i fer coses noves. Seràn millors o pitjors, però almenys s'intenta cosa que abans no passava.
Després, qüestionar el grup, em sembla una falta de criteri. Opinions n'hi ha milers, però el popularisme barato que feu servir per els vostres arguments, si més no, fan que disfruteu molt poquet de les coses que us envolten. Aquestes festes són un reclam de Blanes i s'han de fer el millor que es puguin. Així ho exigeixen el restaurants, hotels i botiguers; en resum gairebé tothom del poble, ja que tots hi contribuim en major o menor mesura. Felicitats a l'ajuntament per ser atrevits i apartar arguments tan poc sòlids.

Anònim ha dit...

Estic amb tú, fins i tot, tal i com deies la vila s'ha vist positivament afectada, ja que molta gent, i em ficu a mi d'exemple, va venir ahir a Blanes, i es quedarà totes les festes a causa del Concert d'ahir.

Més de 20.000 persones... REFLEXIONEM..

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt