dimecres, 22 de juliol del 2009

XV Concurs Fotogràfic de focs i festes de Blanes

XV Concurs Fotogràfic de focs i festes de BlanesL'Ajuntament de Blanes i l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes han organitzat el 15è concurs fotogràfic de focs i festes de Blanes.

El XXXIX Concurs Internacional de focs d´Artifici de la Costa Brava,Trofeu Vila de Blanes, conta amb sis dies de cartell i del 22 de Juliol al 27, els castells pirotècnics delectaran a les més de 150.000 persones de mitjana que habitualment hi ha cada dia de focs, un concurs que té un volum que de vegades arriba al milió d'espectadors, el qual li fa un dels espectacles amb més públic de tota Catalunya.

Aquest esdeveniment és el marc incomparable per fotografiar focs d'artifici. AFIC Blanes coorganitza aquest concurs des de fa 15 anys reben obres de gran qualitat. Amb molta seguretat és uns dels escenàris més importants del món de fotografia d'aquesta temàtica.

Us convidem a venir a fotografiar les nostres festes i els nostres focs i a participar al nostre concurs, que aquest any està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia. Enllaç a la FCF

BASES DEL XV CONCURS FOTOGRÀFIC





Altres notícies relacionades:
* Espais d'intercanvi de coneixements | AFIC BLANES

* AFIC Blanes, concurs fotogràfic quillat.

* Sa Palomera

* Fuegos artificiales en Blanes 2009



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt