dilluns, 16 de març del 2009

Parc de Bombers a Blanes ?

incendi blanesFer memòria és un exercici que tots hauríem de fer, i molt sovint caiem en l'oblit de les coses.

Ara fa tres anys, un 3 de març de 2006, quan al veïnat de la Plantera de Blanes, concretament a l'av. de Catalunya núm. 17 s'activaven totes les alarmes per un incendi.

Els serveis d'emergència es van activar per tal d'auxiliar als veïns que residien a l'edifici, i en especial a una persona que es trobava a l'interior de l'habitatge a on s'havia produït l'incendi.

incendi blanesGràcies a un ciutadà que duia la seva càmera de vídeo i va gravar les imatges de la situació, ens podem fer una petita idea del que en aquells moments es va viure.

Els bombers, que desgraciadament pels Blanencs, es troben a la localitat de Lloret van acudir al lloc, però el temps de resposta no va ser tot el desitjable que voldríem els ciutadans, i menys encara per a una població a on hi ha censats més de 40.000 habitants.

incendi blanesArrel d'aquell succés es van iniciar uns moviments ciutadans reclamant un parc de Bombers a Blanes.

El dia 24 d’abril de 2006, a proposta de l'ASSOCIACIÓ PLATAFORMA CIUTADANA PRO BOMBERS A BLANES, el Ple de l’Ajuntament de Blanes, amb el vot favorable de tots els Partits Polítics amb representació al Consistori, va aprovar per unanimitat la creació d’un parc de bombers a la nostre Vila i tanmateix l´Ajuntament es va comprometre «a iniciar les actuacions necessàries per aconseguir en el temps més breu possible» aquest equipament, segons es pot llegir a la pròpia web de l'associació Pro Bombers Blanes Plataforma Ciudadana.

Un cop més, ens adonem que les administracions són ineficaces (en aquell moment manaven uns polítics i ara manen uns altres), han passat prop de tres anys d'aquella aprovació i Blanes continua sense el promès Parc de Bombers.

Podeu veure el que va passar clicant a:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Anar a dalt